menu

MENU

Ny menu gælder fra 29 April

_

Amuse

DEHYDRERET GULEROD – GEDEFRISKOST – KØRVEL

Forret

HELLEFLYNDER – HYLDEBLOMST – FENNIKEL – RAMSLØGSKAPERS

_

Hovedretter

KULMULE – ASPARGES – BAGTE LØGSKALLER – SENNEPS BLANKET

DYRBAR GRIS – GULE BEDER – MORKEL & MADAGASKAR SAUCE

KARTOFFEL TERRIN – MAJROE

_

Dessert

BAGTE RABARBER – TUTTI FRUTTI IS – CHOCOLADE CRUMBLE – DULCE DE LECHE

__

Apothekeren

 VELKOMST COCKTAIL

3 SERVERINGER

TILHØRENDE 3 COCKTAILS

 595,-

__

St. Pauls

CHAMPAGNE COCKTAIL

5 SERVERINGER

TILHØRENDE 5 COCKTAILS

 895,-

__

KAFFE & AVEC

75,-

__

TIRSDAG – ONSDAG – TORSDAG

Laboranten

3 SERVERINGER

TILHØRENDE 3 COCKTAILS

KAFFE

495,-

_

St. Pauls

CHAMPAGNE COCKTAIL

5 SERVERINGER

TILHØRENDE 5 COCKTAILS

795,-

_

2 Serveringer – 265,-       3 Serveringer – 345,-

Tilhørende cocktails

2 Cocktails – 170         3 Cocktails – 240,-

__

Alle cocktails kan serveres alkoholfri eller udskiftes til craft beer