Menu

MENU

_

Forretter

SKALDDYRSSALAT MED JOMFRUHUMMER – URTESALAT – SPRØD CROUTON – RØGET CREME FRAISE *

 125,-

_

RAVIOLI – SALVIE – BOK CHOY –  CITRON – PARMESAN
115,-

_

Hovedretter

BAGT LANGE – ROMESCO – DANSKE ÆRTER – GRØNNE ASPARGES – ARUGULA

215,-

_

BAVETTE PÅ DANSK OKSE – CONFITERET HVIDLØG – HVIDE ASPARGES – NYE LØG – GULEROD – BEARNAISE – NYE KARTOFLER  *

185,-

_

Desserter

CITRONKAGE – JORDBÆR – KAMMERJUNKER – KOLDSKÅLSIS – MØRK CHOKOLADE *

95,-

_

3 SLAGS OSTE – FAST – CREMET – RØRT – HJEMMELAVET KNÆKBRØD – RABARBER MARMELADE
125,-

_______________________________________

TIRSDAG – ONSDAG – TORSDAG

KOKKENS VALG

2 SERVERINGER

195,-

Tilhørende cocktails

2 Cocktails – 180

________________________

ALLE DAGE

Apothekeren

 VELKOMST COCKTAIL

3 SERVERINGER*

TILHØRENDE 3 COCKTAILS

 645,-

___________________________

St. Pauls

CHAMPAGNE COCKTAIL

VELKOMST SNACKS

5 SERVERINGER

TILHØRENDE 5 COCKTAILS

AD LIBITUM VAND & DANSKVAND

 1195,-

___________________________

KAFFE & AVEC

95,-

__

Alle cocktails kan serveres alkoholfri eller udskiftes til craft beer