Menu

MENU

_

Forretter

SALTET MØRKSEJ – MUSLINGE CREME – SPRØD RADISE – BAGT GRÆSKAR *

 125,-

_

FRANSK LØGSUPPE – PORTVIN – MASALE – COMTÈ
115,-

_

Hovedretter

SKÅNSOMT FANGET FISK – BLOMKÅLSPURE – BRUNET SMØR – KAPERS – HASSELNØDDER

215,-

_

BRAISEREDE SVINEKÆBER – KARAMELISEREDE KÅL – KARTOFFELMOS – SENNEPSKORN – GLACE *

185,-

_

Desserter

 MANGO & PASSIONSFRUGT CHEESECAKE – CRUMBLE – SKOVBÆR IS *

95,-

_

_______________________________________

ONSDAG & TORSDAG

KOKKENS VALG

2 RETTER

195,-

Tilhørende cocktails

2 Cocktails – 180 ,-

________________________

ALLE DAGE

Apothekeren

 VELKOMST COCKTAIL

3 RETTER *

TILHØRENDE 3 COCKTAILS

 645,-

___________________________

St. Pauls

CHAMPAGNE COCKTAIL

VELKOMST SNACKS

5 RETTER

TILHØRENDE 5 COCKTAILS

AD LIBITUM VAND & DANSKVAND

 1195,-

__

Alle cocktails kan serveres alkoholfri eller udskiftes til vin/øl

___________________________

Book dit bord på mail:

Stpaulsapothek@live.dk