Menu
MENU
_
Forretter
SALTET MØRKSEJ – MUSLINGE CREME – SPRØD RADISE – BAGT GRÆSKAR *
125,-
_
FRANSK LØGSUPPE – PORTVIN – MASALE – COMTÈ
115,-
_
Hovedretter
SKÅNSOMT FANGET FISK – BLOMKÅLSPURE – BRUNET SMØR – KAPERS – HASSELNØDDER
215,-
_
BRAISEREDE SVINEKÆBER – KARAMELISEREDE KÅL – KARTOFFELMOS – SENNEPSKORN – GLACE *
185,-
_
Desserter
MANGO & PASSIONSFRUGT CHEESECAKE – CRUMBLE – SKOVBÆR IS *
95,-
_
_______________________________________
ONSDAG & TORSDAG
KOKKENS VALG
2 RETTER
195,-
Tilhørende cocktails
2 Cocktails – 180 ,-
________________________
ALLE DAGE
Apothekeren
VELKOMST COCKTAIL
3 RETTER *
TILHØRENDE 3 COCKTAILS
645,-
___________________________
St. Pauls
CHAMPAGNE COCKTAIL
VELKOMST SNACKS
5 RETTER
TILHØRENDE 5 COCKTAILS
AD LIBITUM VAND & DANSKVAND
1195,-
__
Alle cocktails kan serveres alkoholfri eller udskiftes til vin/øl___________________________
Book dit bord på mail:
Stpaulsapothek@live.dk