Menu
MENU
_
Forretter
RIMMET HVID FISK – KÆRNEMÆLKSSAUCE – URTEOLIE – RISTEDE HASSELNØDDER *
125,-
_
_
Hovedretter
BAGT FISK – RISTET BLOMKÅL – CREMET FISKESAUCE – BELUGALINSER – RISTEDE NØDDER – KAPERS
215,-
_
OKSEMØRBRAD – FYLDT KALVESAUCE – SENNEPSFRØ – GLACEREDE BEDER – AROMATISK CRUMBLE – POMME PURÉ*
185,-
_
Desserter
95,-
_
_______________________________________
TORSDAG
KOKKENS VALG
2 SERVERINGER
195,-
Tilhørende cocktails
2 Cocktails – 180
________________________
ALLE DAGE
Apothekeren
VELKOMST COCKTAIL
3 SERVERINGER*
TILHØRENDE 3 COCKTAILS
645,-
___________________________
St. Pauls
CHAMPAGNE COCKTAIL
VELKOMST SNACKS
5 SERVERINGER
TILHØRENDE 5 COCKTAILS
AD LIBITUM VAND & DANSKVAND
1195,-
___________________________
KAFFE & AVEC
95,-
__
Alle cocktails kan serveres alkoholfri eller udskiftes til craft beer
JULEFROKOST
Vores julemenu starter i midt november.
Book dit selskab nu.