Selskaber & Arr.

Laboratoriet

I vores hyggelige Laboratorie er der mulighed for, spisning, møder og lukkede arrangementer. Lokalet er udstyret med projektor til fremvisning af billeder, powerpoint og lignende.

Kapacitet: 21 personer

_

Jagtstuen

I Jagtstuen  er der mulighed for spisning, møder og lukkede arrangementer, ved et stort bord

Kapacitet: 12 personer

__

Salonen

I Jagtstuen  er der mulighed for spisning ved et stort bord

Kapacitet: 8 personer

_

Hele restauranten

Hvis man er mellem 40 og 80 personer kan man reservere hele restauranten.

_

For selskaber kontakt os på mail og vi ringer til jer for at aftale nærmere.

 stpaulsapothek@live.dk

_

MENU BESTILLING

Selskaber på +8 personer, skal forudbestille en menu til alle i selskabet. Det er vores erfaringen at aftenen forløber bedst, hvis der er bestilt ens menu til alle, derfor er denne løsning vores varmeste anbefaling. Hvis I gerne vil prøve lidt forskelligt, finder vi naturligvis ud af det, vi skal bare informeres en uge i forvejen.

DEPOSITUM & AFBESTILLING

Vi opkræver et depositum, der udgør 50 % af aftalte pris dog minimum: 2500 kr. Depositummet bortfalder såfremt selskabet aflyses op til 30 dage før dato for arrangementet (ved større selskaber +20 personer gælder 60 dage) Afbestilles der indenfor 14 dage fra dato for arrangementet opkræves det fulde beløb for arrangement. Beløb betalt i depositum modregnes naturligvis den samlede regning på aftenen.

Vi beder om venligst, at ændringer i antallet af gæster på restauranten meddeles senest 2 dage før det reserverede tidspunkt. Eventuelle udeblivelser uden rettidig meddelelse vil blive faktureret.

Alle selskaber skal afregne samlet.

__

Kontakt os på mail:

Stpaulsapothek@live.dk

 _

Cocktail catering min. 100 personer

Vi leverer alt til din cocktailbar – om det er en privatfest eller en stor firmafest. Skriv til stpaulsapothek@live.dk

_

Tastings

Vi afholder tastings med rom, whisky, tequila og gin i vores dejlige apothek flere gange om året. Følg med her på siden eller på facebook omkring fremtidige arrangementer. Du kan også bestille din egen private tastingdag. Skriv til stpaulsapothek@live.dk