Menu

MENU

_

Forretter

RIMMET HVID FISK – KÆRNEMÆLKSSAUCE – URTEOLIE – RISTEDE HASSELNØDDER *

 125,-

_

FRITEREDE MUSLINGER – BRÆNDTE GRØNSAGER – LUFTIG MUSLINGESKUM – LØVSTIKKE – MANDLER
115,-

_

Hovedretter

BAGT FISK – RISTET BLOMKÅL – CREMET FISKESAUCE – BELUGALINSER – RISTEDE NØDDER – KAPERS

215,-

_

OKSEMØRBRAD – FYLDT KALVESAUCE – SENNEPSFRØ – GLACEREDE BEDER – AROMATISK CRUMBLE – POMME PURÉ*

185,-

_

Desserter

SPRØD TÆRTE – LEMON CURD – JERNURT – VANILJE IS – MARENGS *

95,-

_

_______________________________________

TORSDAG

KOKKENS VALG

2 SERVERINGER

195,-

Tilhørende cocktails

2 Cocktails – 180

________________________

ALLE DAGE

Apothekeren

 VELKOMST COCKTAIL

3 SERVERINGER*

TILHØRENDE 3 COCKTAILS

 645,-

___________________________

St. Pauls

CHAMPAGNE COCKTAIL

VELKOMST SNACKS

5 SERVERINGER

TILHØRENDE 5 COCKTAILS

AD LIBITUM VAND & DANSKVAND

 1195,-

___________________________

KAFFE & AVEC

95,-

__

Alle cocktails kan serveres alkoholfri eller udskiftes til craft beer

 

JULEFROKOST

Vores julemenu starter i midt november.

Book dit selskab nu.