Menu
MENU
_
Forretter
SKALDDYRSSALAT MED HUMMER – CONFITERET HVIDLØG – FRISSÈ – SPRØD CROUTON – RØGET CREME FRAISE *
125,-
_
RISOTTO PÅ ARBORIO – GLASEREDE LØG – REDUCERET HVIDVIN – PARMESAN – TRØFFEL
115,-
_
Hovedretter
LANGE EN CROUTON – HUMMERFUMÈ – PALMEKÅL – GUL KARRY
215,-
_
BAVETTE PÅ DANSK OKSE – CREMET GULEROD – PAK CHOY – RØDVINSSAUCE – POMMES FONDAUNT *
185,-
_
Desserter
PORCHERET PÆRE – FADLAGRET REPOSADO TEQUILA – VANILJEIS – MANDELKAGE *
95,-
_
3 SLAGS OSTE – FAST – CREMET – RØRT – HJEMMELAVET KNÆKBRØD – STIKKELSBÆR MARMELADE
125,-
_______________________________________
TIRSDAG – ONSDAG – TORSDAG
KOKKENS VALG
2 SERVERINGER
195,-
Tilhørende cocktails
2 Cocktails – 180
________________________
ALLE DAGE
Apothekeren
VELKOMST COCKTAIL
3 SERVERINGER*
TILHØRENDE 3 COCKTAILS
645,-
___________________________
St. Pauls
CHAMPAGNE COCKTAIL
VELKOMST SNACKS
5 SERVERINGER
TILHØRENDE 5 COCKTAILS
AD LIBITUM VAND & DANSKVAND
1195,-
___________________________
KAFFE & AVEC
95,-
__
Alle cocktails kan serveres alkoholfri eller udskiftes til craft beer