Menu

MENU

_

Forretter

SKALDDYRSSALAT MED HUMMER – CONFITERET HVIDLØG – FRISSÈ – SPRØD CROUTON – RØGET CREME FRAISE

 125,-

_

RISOTTO PÅ ARBORIO – GLASEREDE LØG – REDUCERET HVIDVIN – PARMESAN – TRØFFEL
115,-

_

Hovedretter

LANGE EN CROUTON – HUMMERFUMÈ – PALMEKÅL – GUL KARRY

215,-

_

BAVETTE PÅ DANSK OKSE – CREMET GULEROD – PAK CHOY – RØDVINSSAUCE – POMMES FONDAUNT

185,-

_

Desserter

PORCHERET PÆRE – FADLAGRET REPOSADO TEQUILA – VANILJEIS – MANDELKAGE

95,-

_

3 SLAGS OSTE – FAST – CREMET – RØRT – HJEMMELAVET KNÆKBRØD – STIKKELSBÆR MARMELADE
125,-

_______________________________________

TIRSDAG – ONSDAG – TORSDAG

KOKKENS VALG

2 SERVERINGER

195,-

Tilhørende cocktails

2 Cocktails – 180

________________________

Apothekeren

 VELKOMST COCKTAIL

3 SERVERINGER

TILHØRENDE 3 COCKTAILS

 645,-

___________________________

St. Pauls

CHAMPAGNE COCKTAIL

VELKOMST SNACKS

5 SERVERINGER

TILHØRENDE 5 COCKTAILS

AD LIBITUM VAND & DANSKVAND

 1195,-

___________________________

KAFFE & AVEC

95,-

__

Alle cocktails kan serveres alkoholfri eller udskiftes til craft beer