Menu
MENU
_
Forretter
SKALDDYRSSALAT MED JOMFRUHUMMER – URTESALAT – SPRØD CROUTON – RØGET CREME FRAISE *
125,-
_
RAVIOLI – SALVIE – BOK CHOY – CITRON – PARMESAN
115,-
_
Hovedretter
BAGT LANGE – ROMESCO – DANSKE ÆRTER – GRØNNE ASPARGES – ARUGULA
215,-
_
BAVETTE PÅ DANSK OKSE – CONFITERET HVIDLØG – HVIDE ASPARGES – NYE LØG – GULEROD – BEARNAISE – NYE KARTOFLER *
185,-
_
Desserter
CITRONKAGE – JORDBÆR – KAMMERJUNKER – KOLDSKÅLSIS – MØRK CHOKOLADE *
95,-
_
3 SLAGS OSTE – FAST – CREMET – RØRT – HJEMMELAVET KNÆKBRØD – RABARBER MARMELADE
125,-
_______________________________________
TIRSDAG – ONSDAG – TORSDAG
KOKKENS VALG
2 SERVERINGER
195,-
Tilhørende cocktails
2 Cocktails – 180
________________________
ALLE DAGE
Apothekeren
VELKOMST COCKTAIL
3 SERVERINGER*
TILHØRENDE 3 COCKTAILS
645,-
___________________________
St. Pauls
CHAMPAGNE COCKTAIL
VELKOMST SNACKS
5 SERVERINGER
TILHØRENDE 5 COCKTAILS
AD LIBITUM VAND & DANSKVAND
1195,-
___________________________
KAFFE & AVEC
95,-
__
Alle cocktails kan serveres alkoholfri eller udskiftes til craft beer