Menu
MENU
_
Forretter
GRAVAD LAKS – RÆVEDRESSING – STOUT – CITRON – RISTEDE BOGHVEDEKERNER *
125,-
_
_
Hovedretter
VOL AU VENT – ANDERAGOUT – SYLTET KÅL – FRITERET GRØNKÅL
215,-
_
BRAISERET GRIS – SAUCE MYSTIQUE – SELLERI – ENDIVE*
185,-
_
Desserter
95,-
_
_______________________________________
TORSDAG
KOKKENS VALG
2 SERVERINGER
195,-
Tilhørende cocktails
2 Cocktails – 180
________________________
ALLE DAGE
Apothekeren
VELKOMST COCKTAIL
3 SERVERINGER*
TILHØRENDE 3 COCKTAILS
645,-
___________________________
St. Pauls
CHAMPAGNE COCKTAIL
VELKOMST SNACKS
5 SERVERINGER
TILHØRENDE 5 COCKTAILS
AD LIBITUM VAND & DANSKVAND
1195,-
__
Alle cocktails kan serveres alkoholfri eller udskiftes til craft beer___________________________
NYTÅRSAFTEN
CHAMPAGNE COCKTAIL
VELKOMST SNACKS
5 SERVERINGER / 5 COCKTAILS
AD LIBITUM VAND & DANSKVAND
CHAMPAGNE SABLING
KRANSEKAGE
1295,-
–
Book dit bord på mail:
Stpaulsapothek@live.dk
JULEFROKOST
Vores julemenu starter fra 14 november.
Book dit selskab nu.