Menu

MENU

_

Forretter

GRAVAD LAKS – RÆVEDRESSING – STOUT – CITRON – RISTEDE BOGHVEDEKERNER *

 125,-

_

HONNING OG SMØRBAGT BLOMKÅL – HAVGUS SAUCE – FRITEREDE KAPERS – HASSELNØDDER – FERMENTEREDE ASPARGES
115,-

_

Hovedretter

VOL AU VENT – ANDERAGOUT – SYLTET KÅL – FRITERET GRØNKÅL

215,-

_

BRAISERET GRIS – SAUCE MYSTIQUE – SELLERI – ENDIVE*

185,-

_

Desserter

RISALAMANDE CHEESECAKE – CRUMBLE – KIRSEBÆR IS *

95,-

_

_______________________________________

TORSDAG

KOKKENS VALG

2 SERVERINGER

195,-

Tilhørende cocktails

2 Cocktails – 180

________________________

ALLE DAGE

Apothekeren

 VELKOMST COCKTAIL

3 SERVERINGER*

TILHØRENDE 3 COCKTAILS

 645,-

___________________________

St. Pauls

CHAMPAGNE COCKTAIL

VELKOMST SNACKS

5 SERVERINGER

TILHØRENDE 5 COCKTAILS

AD LIBITUM VAND & DANSKVAND

 1195,-

__

Alle cocktails kan serveres alkoholfri eller udskiftes til craft beer

___________________________

NYTÅRSAFTEN

CHAMPAGNE COCKTAIL

VELKOMST SNACKS

5 SERVERINGER /  5 COCKTAILS

AD LIBITUM VAND & DANSKVAND

CHAMPAGNE SABLING

KRANSEKAGE

 1295,-

Book dit bord på mail:

Stpaulsapothek@live.dk

 

JULEFROKOST

Vores julemenu starter fra 14 november.

Book dit selskab nu.