Selskaber & Arr.

Selskaber

Vi afholder mange selskaber i vores dertil indrettede lokaler.  Alle er bedst tjent med at der er styr på logistikken, derfor har vi nogle retningslinjer for hvordan jeres aften forløber bedst muligt.

Er man et selskab på otte eller flere, skal man forudbestille en menu til alle i selskabet. Det er vores erfaringen at aftenen forløber bedst, hvis der er bestilt ens menu til alle, derfor er denne løsning vores varmeste anbefaling. Hvis I gerne vil prøve lidt forskelligt, finder vi naturligvis ud af det, vi skal bare informeres en uge i forvejen.

Vi opkræver et depositum, der udgør 25% af aftalte pris dog minimum: 2500 kr. Depositummet bortfalder såfremt selskabet aflyses op til 14 dage før dato for arrangementet. Afbestilles der indenfor 14 dage fra dato for arrangementet opkræves et afbestillingsgebyr på yderligere 25% af aftale pris. Beløb betalt i depositum modregnes naturligvis den samlede regning på aftenen.

Alle selskaber skal afregne samlet.

Stpaulsapothek@live.dk

_

Laboratoriet

I vores hyggelige Laboratorie med plads til 22 gæster, er der mulighed for møder og lukkede arrangementer. Lokalet er udstyret med projektor til fremvisning af billeder, powerpoint og lignende.

_

 

Jagtstuen

I Jagtstuen har vi plads til 12 gæster ved et stort bord

_

 

Hele restauranten

Hvis man er mellem 40 og 80 personer kan man reservere hele restauranten. Skriv til stpaulsapothek@live.dk

_

 

Cocktail catering min. 100 personer

Vi leverer alt til din cocktailbar – om det er en privatfest eller en stor firmafest. Skriv til stpaulsapothek@live.dk

_

Tastings

Vi afholder tastings med rom, whisky, tequila og gin i vores dejlige apothek flere gange om året. Følg med her på siden eller på facebook omkring fremtidige arrangementer. Du kan også bestille din egen private tastingdag. Skriv til stpaulsapothek@live.dk

St Pauls Apotheks egen Hasse vinder Nordiske mesterskaber  i Beefeater 24 med denne cocktail… tjek konkurrencen ud ved at klikke på billedet. Hasse vandt også for nyligt danmarksmesterskabet 2013  i cocktails.